Plakete, odličja, priznanja

Plakete, odličja, priznanja 2021-11-23T19:29:00+02:00

Dobro delo naj nikoli ne ostane neopaženo.  Priznanje in zahvala sta le drobna pozornost in predstavljata zahvalo za opravljeno, hkrati pa je to vzpodbuda za nadaljevanje.  V društvu je skozi leta sodelovalo veliko ljudi in organizacij, ki so sokreatorji naših uspehov. Brez njih društva ne bi bilo. Na tem mestu predstavljamo seznam vseh prejemnikov odličij, priznanj in zahval in sporočamo, da smo ponosni na vas. 

Veseli nas, da je bilo naše delo v skupnosti opaženo in je cenjeno. Zaradi tega smo prejeli vrsto priznanj in med njimi so najpomembnejša

 

Srebrna plaketa Občine Zagorje ob Savi

Avto moto društvo Izlake je leta 2001 prejelo srebrno plaketo Občine Zagorje.

 

Bronasti in srebrni znak za sodelovanje  MNZ

Naše aktivnosti so močno povezane s prometno varnostjo in prometno preventivo. V zadnjem času se pogosteje uporablja termin varna mobilnost.   Naše delo predstavlja del skupnih aktivnosti za varnejšo pot šolarjev in vseh udeležencev v prometu skozi celo leto. 

Zato nam veliko pomeni bronasti znak za sodelovanje, ki smo ga prejeli v letu 2009 od Ministrstva za notranje zadeve.

Društvo je v preteklih letih še intenziviralo delo na področju prometne preventive in ob tem sodelovanje z vsemi deležniki, ki profesionalno in amatersko izvajajo te naloge. Veseli smo, da nam je MNZ v letu 2023, za naše sodelovanje, podelilo Srebrni  znak policije za sodelovanje. 

 

Jubilejna listina AMZS ob 60 in 70 letnici društva

V Pravilniku o odličjih AMZS je določeno, da jubilejno listino prejme društvo okroglih obletnicah. Seveda ne gre samo za pravilnik, gre za društva, ki so aktivna in sodelujejo med seboj in zvezo. Seveda to ni samo odličje, je zaveza za nadaljevanje in nadgrajevanje dela. 

 

Za vsa priznanja smo hvaležni in trudili se bomo, da bomo upravičili vaše zaupanje. Priznanje je samo potredite in hkrati izziv za nadaljevanje, saj je potrebno storiti korak naprej  Hvala in se bomo trudili po najboljših močeh.  


Preberite tudi
Seznam prejemnikov  odličij AMZS in priznanj AMD Izlake

Seznam prejemnikov odličij AMZS in priznanj AMD Izlake

25. 11. 2021

Seznam odličij in priznanj AMD Izlake AMZS AMZS do 2004 Častni član AMD Izlake  Plaketa AMD Izlake Spominska plaketa ob 60 letnici AMD...

Preberi več →