Zbor članov AMD Izlake, podelitev odličij AMZS in potrditev vodstva

Zbor članov AMD Izlake, podelitev odličij AMZS in potrditev vodstva 2023-03-30T15:58:00+01:00 Zbor članov AMD Izlake, podelitev odličij AMZS in potrditev vodstva

Zbor članov AMD Izlake, podelitev odličij AMZS in potrditev vodstva

Zbor članov je potekal v gostišču pri Vidrgarju.  Predstavljena so bila poročila o delu društva, sekcij, blagajničarke in na koncu vsa tudi soglasno sprejeta.

Vsem, ki nam pri našem delu pomagajo, se lahko oddolžimo s predlogom Avto moto zvezi, da jim za njihovo delo v društvu podeli odličje AMZS.  Letošnje Odličje AMZS je  prejel Franc Ravnikar, Častni znak AMZS pa je bil podeljen Osnovni šoli Ivana Kavčiča in Matjažu Švaganu. Podeljevalec in gost na Zboru članov je bil Generalni sekretar AMZS mag. Jure Kostanjšek, spremljal ga je Davorin Smodiš, vodja področja Članstvo. Častni znak AMZS, podeljen šoli Ivana Kavčiča, je prevzel ravnatelj šole Uroš Burgar. 

Letošnji volilni Zbor članov ni prinesel novosti glede vodenja društva. Na podlagi soglasja vseh dosedanjih aktivistov društva, je bilo v pisnem glasovanju soglasno izvoljeno staro, novo vodstvo društva. Sprememba je le v Nadzornem odboru, kjer se nam je pridružila Romana Matjaž, Bruno Urbanija pa se je pridružil Mirkotu Drnovšku in Srečku Rozmanu  v disciplinski komisiji.